Strandritten vanaf 12 jaar!

1 Oktober 2020: Let op! Het is op het moment erg druk en er staat een behoorlijke wachtlijst voor de strandritten. Het kan dus zijn dat je niet kunt rijden op de gewenste datum!

De strandritten worden gereden in Scheveningen. Onze paarden worden daarheen gebracht met de grote veewagen. Wij mogen vanaf 15 Mei tot 1 Oktober alleen nog na 19.00 uur over het strand rijden . Dus dan rijden wij iedere Zondag in de avond de  strandritten en de combi duin+strandritten.
In de middag rijden wij de prachtige duinritten.

Vanaf 1 Oktober tot 15 Mei rijden wij iedere Zondag strandritten tussen 10.00 en 18.00 uur zolang het weer het toestaat.

Bosritten vanaf 8 jaar!

Bosritten in het Mastbos,Breda worden aangeboden op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Zaterdag. Vanaf 8 jaar!

Het prachtige Mastbos ligt naast onze Stalhouderij. Dus je stapt op je paard en rijdt direkt de natuur in. 

 

Prijzen 2019

LET OP verdeling niveau paardrijden:

Onervaren: nog nooit op paard gezeten

Beginner: nog nooit gedraafd, gegaloppeerd, enkele keer op paard gezeten in stap

Vroeger gereden / licht gevorderd  :in verleden paardgereden waarbij draf en eventueel galop onder controle waren of recente ervaring ,maar niet veel met buitenritten .

Gevorderd: ervaring met galopperen buitenritten.

Het is heel belangrijk dat u eerlijk opgeeft wat uw ervaring is met paardrijden ivm de veiligheid en ook voor onze paarden!

Bosrit Mastbos Breda 1 uur € 25,00
Bosrit Mastbos Breda 2 uur € 40,00
Strand of duinrit Scheveningen 1 uur € 40,00
Strand of duinrit Scheveningen 2 uur € 55,00
Meyendelrit Scheveningen* 3.5 uur € 75.00
Privérit mastbos Breda
(niet mogelijk op zaterdag) per persoon!
+ € 15,00

Privérit Scheveningen
niet mogelijk tussen 15 mei t/m 1 oktober) per persoon! Min 2 personen

+ € 35,00
 • Al onze ritten zijn geschikt voor beginners en/of (half) gevorderden en worden in klein groepsverband gereden.
 • De Meyendelrit wordt het hele jaar gereden door de duinen en vanaf Oktober tm Mei ook mogelijk in combinatie met strand, in het hoogseizoen gaat deze rit alleen door de duinen in de middag . Onderweg wordt er gestopt bij pannenkoekenboerderij Meyendel waar wij de paarden kunnen stallen en u een hapje of drankje kunt nemen in het restaurant (op eigen kosten)
 • De rit dient vooraf betaald te worden per bank . In geval van annulering ,uiterlijk 48 uur voor de rit ,blijft uw tegoed een half jaar staan en kunt u een nieuwe afspraak maken. (Wij storten geen geld terug). Annuleert u later dan 48 uur voor de rit dan krijgt u geen geld terug gestort en vervalt uw tegoed .
 • Voor een privérit met begeleider rekenen wij een meerprijs (dan rijden er gegarandeerd geen andere ruiters mee met de rit) Priveritten kunt u boeken vanaf minimaal 2 personen!
 • Vanaf 15 Mei tot 1 Oktober zijn er alleen privéritten mogelijk in de middag tot 17.00uur door het duingebied.
 • Wij doen er alles aan om iedereen een leuke ,maar ook veilige rit te bieden. Maar paarden blijven (vlucht)dieren die weleens wat onverwachts kunnen doen. U rijdt al onze ritten dan ook mee op eigen risico!
 • Wat moet ik aan / waar moet ik rekening mee houden ?

  Wij hebben wel enkele kledingvoorschriften: lange broek die niet te strak zit (of paardrijbroek), geen grote sieraden. Graag dichte , stevige schoenen of laarzen, geen sneakersokken , geen slippers of korte broek . Mochten er lichamelijke of geestelijke beperkingen zijn dan dient u die vooraf met ons te bespreken.

  Een veiligheidshelm is verplicht , maar deze kunt u bij ons lenen bij de wagen (hier zijn geen kosten aan verbonden) Het dragen van (rij)handschoenen is verplicht ivm Covid-maatregelen.

  U kunt een zakformaat camera meenemen of uw telefoon (geen selfie stick), wij kunnen dan onderweg foto’s van u maken.