Hartelijk welkom bij Stalhouderij het Fjordenpaard. U kunt bij ons ook terecht voor pension stalling.

Door onze fantastische ligging direct aan het ruiterpad in het Mastbos hebben wij recreatieve ruiters op stal staan die veel buitenritten maken. Ook is er een binnenbak en een buitenbak aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.

De paarden en pony’s komen iedere dag buiten op de weide (zowel in de zomer als in de winter). Er worden vaste groepen samengesteld in de wei waardoor uw paard kan socialiseren met andere paarden. Bij de opzet van de stal zijn welzijn, beweging en gezondheid van uw paard als meest belangrijke uitgangspunten gehanteerd. Zo hebben alle paarden dagelijks ruime weidegang en veel beweging.
Wij beschikken over een buiten- en verlichte binnenbak. De recreatieruiter kan heerlijke buitenritten maken (direct naast de accommodatie vindt u het ruiterpad welke u door het Mastbos leidt), de springruiter kan gebruik maken van het hindernismateriaal  en de ambitieuze dressuurruiter kan terecht in de ruime binnen- of buitenbak.
Iedere dag worden de stallen opgestrooid met een rijkelijke laag stro. Alle boxen zijn ruim, voorzien van stromend water en uitstekend geventileerd. Wij beschikken over een inpandige wasplaats voorzien van water, toilet/omkleedruimte en afgesloten zadelkamer met hierin individueel afgesloten zadelkasten (inclusief zadelsteunen).
Wij bieden volpension stalling aan waarbij de gehele zorg uit handen wordt genomen.
De prijs bedraagt € 275,– per maand, hierbij inbegrepen zit het mesten van de stal, het buiten en binnen zetten van uw paard of pony en het voeren van uw paard met brok, hooi of kuil naar gelang de behoefte van uw paard of pony.

Ook als u een keertje niet kunt komen of u bent op vakantie dan wordt er goed gezorgd voor uw paard en kunt u met een gerust hart genieten van uw vakantie.

Wil je meer informatie of een keer komen kijken, neem dan gerust contact met ons op op telefoonnummer 0613503829 of bosritbreda@gmail.com.