Hartelijk welkom bij Stalhouderij het Fjordenpaard. Je kunt bij ons ook terecht voor pensionstalling.

Door onze fantastische ligging, direct aan het ruiterpad in het Mastbos, hebben wij veel recreatieve ruiters op stal. Onze stalhouderij is een ideaal vertrekpunt voor prachtige buitenritten. Maar pensionklanten kunnen ook gebruikmaken van onze verlichte binnenbak of de buitenbak.

Weidegang

De paarden en pony’s komen iedere dag buiten op de weide (zowel in de zomer als in de winter). We stellen vaste groepen samen, zodat je paard kan socialiseren met andere paarden.

Op onze stal zijn welzijn, beweging en gezondheid de belangrijkste uitgangspunten. Alle paarden krijgen dagelijks ruime weidegang en veel beweging.

Faciliteiten voor alle soorten ruiters

De recreatieruiter kan bij ons heerlijke buitenritten maken. Direct naast onze stal ligt een ruiterpad dat je door het Mastbos leidt.

De ambitieuze dressuurruiter kan terecht in de ruime verlichte binnenbak of de buitenbak. En voor de springruiter hebben we hindernismateriaal ter beschikking.

De stallen

Iedere dag worden de stallen opgestrooid met een rijkelijke laag stro. Alle boxen zijn ruim, voorzien van stromend water en uitstekend geventileerd.

We hebben daarnaast een inpandige wasplaats voorzien van water, toilet/omkleedruimte en een afgesloten zadelkamer. In de zadelkamer staan individueel af te sluiten zadelkasten (inclusief zadelsteunen).

Prijs volpension

Wij bieden volpension stalling aan, en nemen de gehele zorg uit handen. De prijs is € 275,- per maand. Deze prijs is inclusief:

  • het mesten van de stal;
  • het buiten en binnen zetten van je paard of pony;
  • het voeren van je paard met brok, hooi of kuil (afhankelijk van wat jouw paard of pony nodig heeft).

Verhinderd of met vakantie?

Ook als je een keer niet kunt komen of op vakantie gaat, zorgen we goed voor je paard. Je kunt met een gerust hart genieten van je vakantie.

 Meer informatie

Wil je meer informatie of een keer komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op. Tel: 0613503829 of mail naar bosritbreda@gmail.com.