Stalhouderij het Fjordenpaard verzorgt al jaren trouwvervoer per koets, bosritten en ook strandritten in Scheveningen. Wij houden van de gemoedelijke omgang en gezelligheid die er op onze stal is en hopen u snel een keer hier te mogen begroeten.
Wij zijn er van overtuigd dat wij op onze gemoedelijke, laagdrempelige manier van werken met onze paarden, mensen een unieke ervaring en ontspanning aan kunnen bieden. Iedereen, ervaren of onervaren, kan bij ons terecht en heeft de ruimte om van deze geweldige viervoetige dieren te genieten. Heeft u een speciale wens of vraag? Wij staan open voor alle aanvragen en ideeën.

Over de eigenaar Jan Lips

Jan Lips, stalhouderij fjord en paard Breda
Jan weet werkelijk alles van paarden. Of het nu gaat over hoef, hoofd of welzijn, Jan weet wat hij moet doen. Het is niet te geloven welke kracht er achter zijn team Fjordenpaarden schuil gaat; Een drukke straat, hoofdweg of ontbrekende weg?
Zij komen overal waar zij moeten zijn!

Een waar team dat is gebaseerd op vertrouwen en kennis. Jan verzorgt alle trouwkoetsritten in Breda en omgeving.
Je kan alles aan Jan vragen, hoe gek het ook klinkt. Hij staat voor iedereen klaar en geeft veel liefde aan paard en mens. Of hij nu een jong stel richting hun huwelijkslocatie mag vervoeren of een gouden bruiloft voor een ouder stel rijdt, het maakt niet uit. Hij staat altijd strak in zijn mooie rode pak, met hoge hoed, de paarden met gelakte hoeven en gepoetst tuig, precies op tijd voor uw deur.