Graag willen wij u kennis laten maken met een aantal van onze fjordenpaarden.  Voor het werk dat wij verrichten is het belangrijk een goede mix van fjorden te hebben die betrouwbaar en nuchter van karakter zijn. Vaak hebben wij ook een jong paard in opleiding die wij meenemen op zowel bosritten in Breda als strandritten in Scheveningen.

5-kleuren

Laika:

Onze Laika is een kleine merrie, met ondeugende streken. Wel is ze heel sociaal naar de andere paarden en snel als het nodig is.

Sarina:

Sarina maakt al vele jaren deel uit van het fjorden team. Ze is een makkelijk te berijden paard, ze heeft wel een eigen willetje en is best sterk , maar superlief en betrouwbaar!

Yvar:

Yvar is onze  grote ,stoere fjord. Je herkend hem aan zijn prachtige volle maantop. Hij loopt graag voorop, is een sterke jongen en wil graag hard werken en is super braaf.  Als je houdt van een paard met pit ,maar wel betrouwbaar dan is dit jouw match!

Leffe

Leffe is een witte ulsblakk Fjord. Hij  is een stoere jongen die het super goed doet in de groep. Hij is niet bang uitgevallen ,en is gek op de zee!

Frodo

Frodo is een stoere grotere Fjord die betrouwbaar is, maar beslist niet saai. Door zijn hoge schoft en sierlijk loopje valt hij op tussen de andere Fjorden . Als je in zijn mooie donkere ogen kijkt val je vast als een blok voor hem.

Lobbes

Lobbes is een superlieve fjord . Hij is een echte goedzak (zoals zijn naam al doet vermoeden) . Lobbes heeft een rustige stap, in draf en galop doet hij echter niet onder voor de andere fjorden en kan hij best een sprintje trekken. Om vervolgens weer in een rustige stap verder te gaan.

Hannes

Hannes is een grotere fjord en absoluut niet bang uitgevallen. Hij doet braaf zijn ding. Een fijne fjord voor de onervaren maar ook zeker voor de ervaren ruiter..

Era

Deze gra kleurige fjord weet wat zij wil. Era is geschikt voor de ruiter die haar een losse teugel durft te geven en voorop te lopen, ze is super enthousiast en wil dus ook niet beperkt worden in haar snelle stap. Als je haar de ruimte geeft heb je een superrit op deze grijze fjord uit België.

Finn

Finn is nog een ulsblakk fjord. Deze jonge vent staat zijn mannetje in de kudde. Hij is fijn te rijden, denkt goed mee met zijn ruiter en wil graag voor je werken.

 

030 033 036-1