Weleens het Mastbos bekeken door de oren van een fjordenpaard? Onze stalhouderij ligt pal naast het prachtige Mastbos, vlakbij Breda. Hier zijn ontelbare paden om prachtige ritten over te rijden. Bos of hei, het is er allebei, ieder keer als je ergens afslaat heb je weer een nieuw ,prachtig uitzicht tussen de oortjes door van je Fjord!

Bij ons kunt u terecht voor bosritten te paard op Maandag , Dinsdag  Donderdag en Zaterdag .En wij  bieden verschillende mogelijkheden voor bosritten afhankelijk van uw wensen en ervaring.

Groep of Privé

U kunt gezellig in een groep rijden maar ook een privérit of een rit met uw vrienden, collega’s of familie is geen probleem.Wij hebben momenteel een aantal vaste klanten die elkaar op een bosrit hebben ontmoet, die nu regelmatig samen rijden. Heeft u nog geen rijervaring? Geen probleem,ook u kunt met ons meerijden. Waar wacht u nog op?

Begeleiding

Wij hebben al veel twijfelende ruiters op het paard geholpen. Dus, altijd al een keer op een paard een prachtige bosrit willen maken, wij nemen u graag mee. Wij gaan dan met u alleen rijden of in een kleine groep. Wij begeleiden u te paard en leren u de basisvaardigheden van het paardrijden

Maximaal gewicht is 95 kg . Minimale leeftijd bosrit is 8 jaar.

 Wij doen er alles aan om iedereen een leuke ,maar ook veilige rit te bieden. Maar paarden blijven (vlucht)dieren die weleens wat onverwachts kunnen doen. U rijdt al onze ritten dan ook mee op eigen risico!   

LET OP verdeling niveau paardrijden:

Onervaren: nog nooit op paard gezeten

Beginner: nog nooit gedraafd, gegaloppeerd, enkele keer op paard gezeten in stap

Vroeger gereden / licht gevorderd  :in verleden paardgereden waarbij draf en eventueel galop onder controle waren of recente ervaring ,maar niet  veel met buitenritten .

Gevorderd: ervaring met galopperen buitenritten.

Bosritten facebook: https://www.facebook.com/Stalhouderij-het-Fjordenpaard-Breda-201536760474810