Bosritten in ons mooie Mastbos. Bij ons kunt u terecht voor bosritten te paard op maandag , donderdag, vrijdag en zaterdag in het Mastbos te Breda. Het Mastbos is een afwisselend bos met brede zandwegen, water en heide. Het bos is voorzien van vele ruiterpaden en wij kunnen gemakkelijk twee uur onderweg zijn zonder een pad twee keer te rijden.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor bosritten afhankelijk van uw wensen.

Groep of Privé

U kunt gezellig in een groep rijden maar ook een privérit of een rit met uw vrienden, collega’s of familie is geen probleem.Wij hebben momenteel een aantal vaste klanten die elkaar op een bosrit hebben ontmoet, die nu regelmatig samen rijden. Erg gezellig! Heeft u nog geen rijervaring? Geen probleem,u kunt met ons meerijden. Waarop wacht u nog?

Begeleiding

Wij hebben al veel twijfelende ruiters op het paard geholpen. Dus, altijd al een keer op een paard een prachtige bosrit willen maken, wij nemen u graag mee. Wij gaan dan met u alleen rijden of in een kleine groep. Wij begeleiden u te paard en leren u de basisvaardigheden van het paardrijden

Maximaal gewicht is 95 kg

Wij doen er alles aan om iedereen een leuke ,maar ook veilige rit te bieden. Maar paarden blijven (vlucht)dieren die weleens wat onverwachts kunnen doen. U rijdt al onze ritten dan ook mee op eigen risico!