Geen ervaring, geen probleem! Iedereen kan alles leren al is het maar voor een keertje. We horen vaak; mijn dochter zit op paardrijden maar… ik kan het niet. Is dat erg? Nee, absoluut niet.

Lang geleden ?

Denkt je nog wel eens aan de tijd dat je als kind bij de ponyclub zat? Bij een manege paardreed of zelfs met je eigen paard bij de rijvereniging? Lekker veel paardrijden.

Toen kreeg je een vriend of vriendin, een drukke baan, ging je samenwonen of kwamen er misschien kinderen. Druk, druk, druk en nergens tijd voor. Einde van het paardrijden. Jammer, het was een mooie tijd. Bij ons kun je die mooie tijd weer opnieuw beleven.

Beginnende ruiter

”ik kan niet paardrijden, maar bij Stalhouderij Het Fjordenpaard kan dat wel”

Wel of geen ervaring met paardrijden? Dat maakt bij ons niet uit. Kun je niet paardrijden, dan leren we je dat door instructies te geven, terwijl je op de rug van het paard zit.  Er zijn geen dikke theorieboeken voor nodig! Voor ons is het van belang, dat je op je gemak leert paardrijden.

Wil je graag een keer paardrijden met een vriend(in), maar heb jij ervaring en hij/zij niet? Bij ons kun je dan gewoon samen paardrijden onder begeleiding.

 Onze Paarden

Wij hebben een hele club Fjorden die het werk met beginnende ruiters goed kennen. En omdat Fjorden van natuur lekker rond zijn, is er ook veel houvast.

Voor de extra zekerheid hebben wij een touwtje aan onze zadels en bescherming aan de stijgbeugels. Je kunt jezelf dus altijd goed vasthouden. Onze ervaring is dat mensen als snel ontspannen, en kunnen genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.