Geen ervaring, geen probleem! Iedereen kan alles leren al is het maar voor een keertje. We horen vaak, mijn dochter zit op paardrijden maar… ik kan het niet. Is dat erg? Nee, absoluut niet.

Lang geleden ?

Denkt u nog wel eens aan de tijd dat je als kind bij de pony club was of misschien op een manege reed of zelfs met eigen paard bij de rijvereniging! lekker veel paard rijden.Dan krijg je een vriend of vriendin, samenwonen en misschien kinderen. Druk druk druk en nergens geen tijd meer voor. Einde voor het paardrijden. Jammer het was een mooie tijd.
U kunt bij ons die mooie tijd terug halen

Beginnende ruiter

”ik kan niet paardrijden, maar bij Stalhouderij Het Fjordenpaard kan dat wel”

Wel of geen ervaring met paardrijden? Dat maakt bij ons niet uit. Kunt u niet paardrijden dan leren we u dat toch, door middel van instructies als u op de rug van het paard zit, er zijn geen dikke theorie boeken voor nodig!
Voor ons is het van belang, dat u op uw gemak leert paardrijden.
Wil je graag een keer paardrijden met een vriend(in) maar heb jij ervaring en hij/zij niet? Geen probleem , bij ons kun je samen rijden onder begeleiding.
Wij hebben een hele club Fjorden die het werk met beginnende ruiters goed kennen. En omdat Fjordjes van natuur lekker rond zijn, is er ook veel houvast. Voor de extra zekerheid hebben wij een touwtje aan onze zadels en wij hebben een bescherming aan de stijgbeugels. U kunt zich dus ten alle tijden goed vasthouden, maar wij beloven u dat u zich spoedig zult ontspannen en kunt genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

 

De minimum leeftijd om mee te rijden in Scheveningen door de duinen en over het strand is 12 jaar!